Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Το κίνητρο… βγάζει «δυνατές» επιλογές

Παιχνίδια εθνικών ομάδων έχουμε και την Παρασκευή (7/9), καθώς συνεχίζονται οι αγώνες για το Nations League, ενώ διεξάγονται και φιλικά. Συνέχεια έχουμε και στα προκριματικά του EURO 2019 σε επίπεδο Ελπίδων. Δώστε προσοχή στα ματς των πρωταθλημάτων που διεξάγονται, αλλά και σε παιχνίδια Κυπέλλων. Το κίνητρο… βγάζει δυνατές επιλογές, θα κάνουμε… παιχνίδι με τα γκολ, θα ποντάρουμε και σε σημεία με ρίσκο.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε…

-Στο Nations League οι εθνικές ομάδες είναι χωρισμένες σε ομίλους καταρτισμένοι σε τέσσερα επίπεδα ανάλογα με την δυναμικότητα των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων) και στόχος είναι η πρωτιά στα γκρουπ.
-Στα προκριματικά του EURO 2019/UNDER 21 (Ελπίδες) οι εθνικές ομάδες είναι χωρισμένες σε εννιά ομίλους και στην τελική φάση θα περάσουν όλες οι πρώτες, ενώ οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες θα δώσουν μπαράζ (διπλοί αγώνες) για να προκριθούν.
-Σε Ιρλανδία και Αργεντινή θα γίνουν παιχνίδια για το Κύπελλο. Τα ματς στην Ιρλανδία γίνονται για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, σ’ αυτή τη φάση εάν έχουμε ισοπαλία, δεν προβλέπεται παράταση, αλλά ρεβάνς στις έδρες των νυν φιλοξενούμενων. Στην Αργεντινή τα ματς είναι μονά, γίνονται σε ουδέτερη έδρα, εάν έχουμε ισοπαλία, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr. 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις