Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Σημεία που έχουν αξία!!!

Το Σάββατο (7/10) το κουπόνι, εκτός από τους αγώνες των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, έχει ενδιαφέρονται παιχνίδια και από πρωταθλήματα που συνεχίζονται αυτές τις ημέρες. Σας έχω επιλογές με φωτογραφίες, στη σελίδα μας στο Facebook! Μπείτε και επιλέξτε τα σημεία που θα βάλατε στο παρολί σας!

Οι προτάσεις επιλέχθηκαν μετά από μελέτη όλων των στοιχείων (όπως για παράδειγμα και τις αλλαγές προπονητών που έχουμε) για κάθε αγώνα, φυσικά έχει δοθεί… βάση και στην παράδοση. Τα κυκλωμένα σημεία είναι τα πιο «δυνατά» και ακολουθούν αυτά που είναι υπογραμμισμένα. Οι ομάδες που είναι υπογραμμισμένες έχουν προβάδισμα. Εάν στον ΟΠΑΠ υπάρχουν σημεία που έχουν αποδόσεις κάτω από 1,30, μείνετε μακριά! Μπορείτε φαβορί να τα ποντάρετε από το ημίχρονο, είτε μαζί με άλλα σημεία που βγαίνουν από τον αριθμό των γκολ, ώστε να ανεβάσετε τις τιμές… Προσοχή και σε πιθανές «μπόμπες»!!! Πολλοί σύλλογοι έχουν απουσίες παικτών λόγω υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες.

Το «OV» σημαίνει OVER 2,5 (σε αναμετρήσεις που… βλέπω και OVER 3,5, έχω σημειώσει το συγκεκριμένο σημείο), το «G»… οδηγεί στο GOAL/GOAL, το «2-3»… παραπέμπει στα «2-3γκολ», το «NG»… δείχνει NO GOAL! Βέβαια, φαίνονται ξεκάθαρα σε πολλές αναμετρήσεις τα σημεία «1», «Χ» και «2», που έχω επιλέξει! 
Στα ματς που έχω γράψει τη λέξη «προσοχή», μπορεί να υπάρχουν φαβορί που να έχουν προβάδισμα για την επιτυχία, αλλά τα σημεία τους είναι… επίφοβα, είτε θέλουν κάλυψη με «Χ», είτε πάμε… τελείως στην κόντρα, δείτε τα σημεία που σας έχω υπογραμμίσει. 
Στις αναμετρήσεις που σας γράφω «3 γκολ», σημαίνει ότι παίζει να έχουμε… ταβάνι τα τρία τέρματα συνολικά. Αντίστοιχο αριθμό τερμάτων περιμένω στα «2γκολ».

Στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, στη ζώνη της Ευρώπης συνεχίζεται η προτελευταία αγωνιστική στους εννιά ομίλους και θα διεξαχθούν παιχνίδια για την 9η στροφή στο 1ο, στο 2ο και στο 8ο γκρουπ. Στον όμιλο της εθνική μας, προσέξτε, διότι το παιχνίδι της Βοσνίας με το αδιάφορο Βέλγιο προηγείται του αγώνα της εθνική μας στην Κύπρο. 
Στη ζώνη της CONCACAF θα γίνει τα ξημερώματα ένα ματς για την προτελευταία αγωνιστική στον 5ο και τελικό γύρο. Στη ζώνη της Αφρικής συνεχίζεται η 5η αγωνιστική (προτελευταία) των ομίλων στον 3ο και τελικό γύρο. Υπάρχουν αναμετρήσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν «τελικοί»!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ότι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun!