Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ισορροπία, «2-3γκολ» και… GOAL

Θα ολοκληρωθεί σήμερα το πάζλ των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το πρόγραμμα έχει δυο σπουδαία παιχνίδια στη φάση των «16». Ματς που δεν εάν έχουμε… νικήτρια θα κριθεί… οριακά, ενώ στο ένα αξίζει το ρίσκο με «Χ». Πάμε με «2-3γκολ», προσοχή στο GOAL, αλλά και στο «Χημίχρονο». Σας έχω γι’ αυτά τα παιχνίδια ειδικά στοιχήματα, αλλά και προτάσεις από πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Περάσαμε 4/6 «κύριες επιλογές» την Δευτέρα (2/7), από τα παιχνίδια του Μουντιάλ πιάσαμε το OVER 2,5 και τον «1» στο Βέλγιο-Ιαπωνία (3-2), ματς στο οποίο… χάθηκε στο γκολ το σκορ 3-1. Στον αγώνα Βραζιλία-Μεξικό (2-0), σας μίλησα για… οριακό OVER 2,5 στα τρία τέρματα (σας πρότεινα, άλλωστε, σκορ 2-1 και 3-0), αλλά το ματς… έκατσε στα «2-3γκολ», σημείο που σας είχα μιλήσει για… κάλυψη.   

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun