Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

«Πονηρές» επιλογές με σούπερ τιμές

Γράφει ο «Εξάσφαιρος»…
e-mail: eksasfairos.ps@gmail.com

Προτάσεις με αξία, δηλαδή που «συνοδεύονται» από σούπερ τιμές, θα σταθούμε και στα παιχνίδια της Πέμπτης (20/12). Τα ματς Κυπέλλων συνεχίζονται, έχουμε και αναμετρήσεις πρωταθλημάτων. Θα ρισκάρουμε με σημεία που έχουν προϋποθέσεις και πληρώνουν με πολύ καλές αποδόσεις. Θα σταθούμε σε φαβορί, θα ποντάρουμε σε GOAL.  

Την Τετάρτη (19/12) πιάσαμε 5/7 στις «κύριες επιλογές» μας, με το GOAL και όχι με τον «1» στο Φράιμπουργκ-Αννόβερο (1-1). Επιλέξαμε σωστά 3/4 στα σημεία με «λογική και σύνεση». Μας δικαίωσαν και άλλες προτάσεις με σούπερ αποδόσεις, ακόμα και «μπόμπες», τόσο στα ματς Κυπέλλου, όπως και πρωταθλημάτων (όπως στη Βολιβία, όπου είχαμε την τελευταία αγωνιστική στο Κλαουσούρα).

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις