Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Κουπόνι… γεμάτο ευκαιρίες!!!

Το κουπόνι παραμένει… καυτό και το Σάββατο (5/5) και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για κέρδη, ειδικά σε πρωταθλήματα που ολοκληρώνονται! Μπορεί να σταθεί κάποιος σε φαβορί, υπάρχουν παιχνίδια για να… κοντράρουμε ομάδες που παρουσιάζονται φαβορί! Δείτε σε ποιους αγώνες θέλουν… κάλυψη σημεία με χαμηλές τιμές! Θα κάνουμε… παιχνίδι και με τα τέρματα!   

Η στήλη μας πέρασε την Παρασκευή (4/5) 4/6 κύριες επιλογές με συνολική απόδοση 9,42. Πιάσαμε στην ίδια ενότητα 5/6 σημεία στο 16,02 με τα «2-3γκολ» στο Γουότερφορντ-Ντάνταλκ (2-1), ματς για το οποίο σας μίλησα για κόντρα στο «2» και σας πρότεινα το «Χ»! Στην ενότητα «Αξίζουν και… αυτά» πέρασαν 3/4 προτάσεις με συνολική απόδοση 10,63 με τον «1» στο Σεβίλλη-Σοσιεδάδ (1-0). Στην ενότητα «Σημεία με προϋποθέσεις» επιλέξαμε σωστά 4/5 σημεία με συνολική απόδοση 6,00 και συνολικά 6/7 στο 24,42 με το «Χημ.» στο Δουνκέρκη-Σολέ (0-0/2-0)! Πονηρές… προτάσεις με σούπερ τιμές μας δικαίωσαν και στις υπόλοιπες ενότητες!!!

Οι επιλογές έγιναν μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση!!! Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun