Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Και «πονηρές» επιλογές με σούπερ τιμές!

Τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 συνεχίζονται στην ζώνη της Ευρώπης και την Κυριακή (8/10) ξεκινά η τελευταία (10η) αγωνιστική των εννιά ομίλων! Παίζονται προκρίσεις (οι πρώτες περνούν απευθείας στη τελική φάση), ενώ απομένει να δούμε και ποιες θα είναι οι οκτώ καλύτερες δεύτερες που θα διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια από τα μπαράζ.
Θα γίνει και ένα παιχνίδι στη ζώνη της Αφρικής για τον 5ο όμιλο στον 3ο (τελικός)-από τα πέντε γκρουπ προκρίνονται για τα γήπεδα της Ρωσίας οι πρώτοι-.  Θα ασχοληθώ και με αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα της Β’ Ιταλίας, της Ισπανίας και της Αργεντινής…

Σας έχω επιλογές μέσω δυο φωτογραφιών στη σελίδα μας στο Facebook, «σπάζοντας» το κουπόνι μας, ανάλογα και με τις ώρες έναρξης των αναμετρήσεων!

Οι προτάσεις επιλέχθηκαν μετά από μελέτη όλων των στοιχείων για κάθε αγώνα (για παράδειγμα στη Σλοβενία μετά το ματς με την Σκωτία θα αποχωρήσει ο Σρέτσκο Κάτανετς από τον πάγκο), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στην παράδοση (το παρελθόν για παράδειγμα έχει ματς με γκολ στο Βαγιεκάνο-Βαγιαδολίδ, ομάδα που έχουν μέχρι στιγμής ματς με τέρματα στη Β’ Ισπανίας). Προσοχή και σε πιθανές «μπόμπες»!!! Πολλοί σύλλογοι έχουν απουσίες παικτών λόγω υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα η Περούτζια!!!
Τα κυκλωμένα σημεία είναι τα πιο «δυνατά» και ακολουθούν αυτά που είναι υπογραμμισμένα. Οι ομάδες που είναι υπογραμμισμένες έχουν προβάδισμα. Εάν στον ΟΠΑΠ υπάρχουν σημεία που έχουν αποδόσεις κάτω από 1,30, μείνετε μακριά! Μπορείτε φαβορί να τα ποντάρετε από το ημίχρονο, είτε μαζί με άλλα σημεία που βγαίνουν από τον αριθμό των γκολ, ώστε να ανεβάσετε τις τιμές…
Το «OV» σημαίνει OVER 2,5 (σε αναμετρήσεις που… βλέπω και OVER 3,5, έχω σημειώσει το συγκεκριμένο σημείο), το «G»… οδηγεί στο GOAL/GOAL, το «2-3»… παραπέμπει στα «2-3γκολ», το «NG»… δείχνει NO GOAL! Βέβαια, φαίνονται ξεκάθαρα σε πολλές αναμετρήσεις τα σημεία «1», «Χ» και «2», που έχω επιλέξει! 
Στα ματς που έχω γράψει τη λέξη «προσοχή», μπορεί να υπάρχουν φαβορί που να έχουν προβάδισμα για την επιτυχία, αλλά τα σημεία τους είναι… επίφοβα, είτε θέλουν κάλυψη με «Χ», είτε πάμε… τελείως στην κόντρα, δείτε τα σημεία που σας έχω υπογραμμίσει. 
Στις αναμετρήσεις που σας γράφω «3 γκολ», σημαίνει ότι παίζει να έχουμε… ταβάνι τα τρία τέρματα συνολικά.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ότι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun!