Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Φαβορί, καλύψεις… και GOAL

Έλειψε... η Ολλανδία, αλλά φαίνεται πως σιγά, σιγά, πατάει ξανά στα πόδια της και άξιζε να την... στηρίξει κάποιος στον αγώνα της με τη Γερμανία, η οποία ψάχνεται, ενώ συνέχισε και την αρνητική της παράδοση εκτός με τους «οράνιε». Η στήλη μας σας έδωσε αυτή την… έκπληξη το Σάββατο (13/10), ημέρα που περάσαμε σημεία με καλές αποδόσεις, με 5/6 στην ενότητα «έχουν αξία και αυτά», 4/6 στις «κύριες επιλογές» και 2/4 στις προτάσεις «Με σύνεση και παιχνίδι τα γκολ».

Να δίνετε προσοχή σε όλες τις επιλογές μας. Πονηρές... επιλογές ήταν για παράδειγμα το GOAL στο Λετονία-Καζακστάν (1-1)-σας μίλησα για δυο τέρματα συνολικά-και στο Χάλιφαξ-Τσέστερφιλντ (1-1)-σας έκανα λόγο για... έκπληξη-, αλλά και τα «2-3γκολ» στο Σπόρτινγκ Χιχόν-Ρέους (1-1)-σας σημείωσα ότι δεν θα χάσει η γηπεδούχος-. Τα δυο από τα τρία τελευταία σας τα ανέβασα με φωτογραφία στη σελίδα μας στο Facebook. 

Την Κυριακή (14/10) έχουμε ξανά παιχνίδια εθνικών ομάδων, αλλά και ματς πρωταθλημάτων που συνεχίζονται αυτές τις ημέρες. Σ’ αυτούς τους αγώνες δώστε προσοχή και σε πιθανές απουσίες που έχουν σύλλογοι, λόγω των διεθνών τους παικτών… Θα ποντάρουμε ξανά σε σημεία που έχουν προϋποθέσεις να έρθουν, αλλά προσφέρονται ξανά σε καλές τιμές. 

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις