Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

GOAL και από φαβορί!!!

Πάμε… χαλαρά με τα ματς της Πέμπτης (26/10), ημέρα που εκτός από παιχνίδια Κυπέλλων, συνεχίζονται τα ξημερώματα τα πλέι οφ στο MLS, ενώ θα γίνει και το 4ο παιχνίδι στο πλαίσιο των πρώτων ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Σουνταμερικάνα. Δώστε προσοχή και στις αναμετρήσεις πρωταθλημάτων, όπως στο Βέλγιο. Θα ποντάρουμε σε GOAL, προσοχή σε παιχνίδια, στα οποία μπορεί να έχουμε εκπλήξεις και είτε χρειάζονται… κάλυψη τα φαβορί, είτε μπορεί να πάρει κάποιος μόνο στην… κόντρα. Δείτε σε ποιους αγώνες υπάρχουν πιθανότητες για συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων συνολικά!    
Σας έχω προτάσεις μέσω φωτογραφιών του κουπονιού στη σελίδα μας στο Facebook!

Οι προτάσεις επιλέχθηκαν μετά από μελέτη όλων των στοιχείων για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στην παράδοση!!!

ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ «ΔΥΝΑΤΑ» ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ.
Εάν στον ΟΠΑΠ υπάρχουν σημεία που έχουν αποδόσεις κάτω από 1,30, μείνετε μακριά! Μπορείτε φαβορί να τα ποντάρετε από το ημίχρονο, είτε μαζί με άλλα σημεία που βγαίνουν από τον αριθμό των γκολ, ώστε να ανεβάσετε τις τιμές…

Το «OV» σημαίνει OVER 2,5 (σε αναμετρήσεις που… βλέπω και OVER 3,5, έχω σημειώσει το συγκεκριμένο σημείο), το «UN» μας πάει «UNDER 2,5», το «G»… οδηγεί στο GOAL/GOAL, το «2-3»… παραπέμπει στα «2-3γκολ», το «NG»… δείχνει NO GOAL! Βέβαια, φαίνονται ξεκάθαρα σε πολλές αναμετρήσεις τα σημεία «1», «Χ» και «2», που έχω επιλέξει! 

Στα ματς που έχω γράψει τη λέξη «προσοχή», μπορεί να υπάρχουν φαβορί που να έχουν προβάδισμα για την επιτυχία, αλλά τα σημεία τους είναι… επίφοβα, είτε θέλουν κάλυψη με «Χ», είτε πάμε… τελείως στην κόντρα, δείτε τα σημεία που σας έχω υπογραμμίσει.

Στις αναμετρήσεις που σας γράφω «3 γκολ», ή «2γκολ» σημαίνει ότι παίζει να έχουμε… ταβάνι τα τρία ή τα δυο τέρματα συνολικά! Με «2+γκολ» από τρία τέρματα και πάνω! 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun!