Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Τα… στηρίζει και η παράδοση, έχουν καλές τιμές

Προτάσεις που… συνοδεύονται από σούπερ αποδόσεις έχει και το κουπόνι της Δευτέρας (5/11). Θα κυνηγήσουμε και σημεία με ρίσκο, που έχουν, πάντως, τις προϋποθέσεις για να επαληθευτούν με βάση και την παράδοση.

Την Κυριακή (4/11) περάσαμε 4/5 στην ενότητα «με λογική και σύνεση». Στα «Χινάρια» εκτός από το Ρέγκενσμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου, πιάσαμε αυτά στα Έσμπιεργκ-Μίντιλαντ (2-2) και Μπέτις-Θέλτα (3-3), που είχαν εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ σας τα είχα δώσει και με… GOAL. Στο τελευταίο σας μίλησα και για σκορ 3-3, που πλήρωσε… χρυσάφι. Τα δυο τελευταία «Χινάρια» σας τα είχα βάλει τριάδα μ’ αυτό στο Ουτρέχτη-Ντεν Χάαγκ (3-0), ματς για το οποίο σας τόνισα να… καλύψετε και με «1». Επιλέξαμε σωστά και 4/6 στην ενότητα «Αξίζουν και αυτά» με το GOAL-και όχι με το «Χ2»-στο Γουόντερερς-Λίβερπουλ (3-2).

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις