Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Έχουν ρίσκο, αλλά αξίζουν…

Τα παιχνίδια για το Nations League συνεχίζονται τη Δευτέρα (19/11), θα σταθώ και σε δυο αγώνες από τα πρωταθλήματα της Β’ Ισπανίας και της Βραζιλίας, ματς που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Θα κυνηγήσουμε ξανά προτάσεις με καλές αποδόσεις, άλλες έχουν και ρίσκο, αλλά αξίζουν…

Την Κυριακή (18/11) περάσαμε 4/6 στις «κύριες επιλογές» με το «Χημ.» και όχι με το «Χ» στο Χένεραλ Ντίαζ-Ιντεπεντιέντε (1-1/2-1), παιχνίδι στο οποίο σας είχα δώσει και το GOAL. Στο Ναϊμέγκεν-Σπάρτα Ροτ. χάσαμε τον «1» (1-1), αλλά σ' αυτό το ματς σας ανέφερα πως η γηπεδούχος είναι σε θέση να νικήσει σε αγώνα με «2-3γκολ» και GOAL. Πιάσαμε, ακόμα, 3/4 στην ενότητα «Αξίζουν και αυτά». Στη συγκεκριμένη ενότητα χάσαμε τα «2-3γκολ» στον αγώνα Αλμπαθέτε-Λούγκο (1-0), αναμέτρηση στην οποία επιλέξαμε σωστά το «Χημ.» (0-0), αλλά και τον «1». Προτάσεις με πολύ καλές αποδόσεις «στοχεύσαμε» και στις υπόλοιπες ενότητές μας.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις