Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Ψαριά… στον πρώτο «χορό» του Γιουρόπα Λιγκ

Τα παιχνίδια από τον 1ο προκριματικά γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα μας απασχολήσουν την Πέμπτη (12/7) και υπάρχουν επιλογές με καλές αποδόσεις, ώστε να πάμε στο ταμείο. Παίζουμε χαλαρά, έχοντας στο μυαλό ότι πολλές φορές, όπως φάνηκε και στον 2ο ημιτελικό του Μουντιάλ, αξίζει να κυνηγάμε προτάσεις με «λαμπερές» τιμές, μέσω προτάσεων που φαίνεται πως υπάρχουν προϋποθέσεις να μας δικαιώσουν. Στο Γιουρόπα Λιγκ για κάποιες ομάδες προηγήθηκε και ο προ-προκριματικός γύρος. Θα ασχοληθώ και με τα δυο ματς από τη Β’ Βραζιλίας. 
Την Τετάρτη (11/7) περάσαμε τα «2-3γκολ» και το GOAL στο Κροατία-Αγγλία (1-1 στην κανονική διάρκεια και 2-1 στην παράταση), ενώ πιάσαμε 4/6 στις «κύριες επιλογές» από τις υπόλοιπες διοργανώσεις (1ος προκριματικός γύρος σε Τσάμπιονς/Γιουρόπα Λιγκ και MLS). Σημεία με πολύ καλές αποδόσεις μας δικαίωσαν και στις υπόλοιπες ενότητες της στήλης και θα σας επαναλάβω να διαβάζετε με προσοχή όλες τις επιλογές μας.

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun