Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

«Μιλάει» η λογική, πάμε και με «πονηρά» σημεία

Σε προτάσεις που έχουν… λογική (όσο χωράει αυτή η λέξη στο στοίχημα) θα σταθούμε στο κουπόνι της Δευτέρας (15/10), ημέρα που συνεχίζονται τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, ενώ έχουμε και ματς για πρωταθλήματα. Θα κυνηγήσουμε και πιο «πονηρά» σημεία, που έχουν καλύτερες αποδόσεις. Στα παιχνίδια πρωταθλημάτων δώστε προσοχή και σε πιθανές απουσίες που έχουν σύλλογοι, λόγω των διεθνών τους παικτών…

Πιάσαμε 3/4 και συνολικά 4/5 (με το «2» στο Λιθουανία-Μαυροβούνιο, που έληξε 1-4) στην ενότητα «Έχουν και αυτά αξία…», δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Ταραγόνα με την Αλκορκόν, λόγω βροχής, θα συνεχιστεί σήμερα, με τη φιλοξενούμενη να προηγείται με τρία γκολ, το είχαμε προτείνει «2Χ». Περάσαμε σημεία με καλές αποδόσεις και σε άλλες επιλογές μας. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις αναλύσεις μας και προγνωστικά της στήλης.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις