Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Στο… κυνήγι «πλούσιων» σημείων!

Προτάσεις με «πλούσιες» τιμές θα κυνηγήσουμε στο κουπόνι της Παρασκευής (27/10), ειδικά από ομάδες που έχουν κίνητρο. Θα κάνουμε… παιχνίδι με το σύνολο των γκολ που θα έχουμε σε συγκεκριμένους αγώνες, επιλέγοντας και τα σημεία που βγαίνουν από αυτό. 
Σας έχω προτάσεις μέσω φωτογραφιών του κουπονιού στη σελίδα μας στο Facebook!

Στην Β’ Ολλανδίας ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδο και η Φορτούνα Σιτάρντ με νίκη την κατακτά, αυτό σημαίνει ότι παίρνει εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου, ανεξαρτήτως της πορεία που θα κάνει στη συνέχεια. Θα δώσει, βέβαια, μάχη και την 1η θέση, η οποία θα δώσει απευθείας άνοδο. Οπότε, όσο και ρίσκο εάν έχει το «διπλό» στην έδρα της Ντε Γκράαφστσαπ και με την ιστορία 3-1-1 από το 2009-10, αξίζει να το κυνηγήσουμε.
Στην Ιρλανδία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και υπάρχει ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής, τρεις ομάδες θέλουν να αποφύγουν μία θέση. Δώστε προσοχή και σε άλλα πρωταθλήματα που σιγά, σιγά ολοκληρώνονται. Σε κάποια ζευγάρια σας έχω σημειώσει και την παράδοση των τελευταίων ετών. Δείτε και αναμετρήσεις στις οποίες δεν αποκλείεται να έχουμε εκπλήξεις, ή σε άλλες που τα φαβορί θέλουν… κάλυψη.   

Οι προτάσεις επιλέχθηκαν μετά από μελέτη όλων των στοιχείων για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στην παράδοση!!!

ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ «ΔΥΝΑΤΑ» ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ.
Εάν στον ΟΠΑΠ υπάρχουν σημεία που έχουν αποδόσεις κάτω από 1,30, μείνετε μακριά! Μπορείτε φαβορί να τα ποντάρετε από το ημίχρονο, είτε μαζί με άλλα σημεία που βγαίνουν από τον αριθμό των γκολ, ώστε να ανεβάσετε τις τιμές…

Το «OV» σημαίνει OVER 2,5 (σε αναμετρήσεις που… βλέπω και OVER 3,5, έχω σημειώσει το συγκεκριμένο σημείο), το «UN» μας πάει «UNDER 2,5», το «G»… οδηγεί στο GOAL/GOAL, το «2-3»… παραπέμπει στα «2-3γκολ», το «NG»… δείχνει NO GOAL! Βέβαια, φαίνονται ξεκάθαρα σε πολλές αναμετρήσεις τα σημεία «1», «Χ» και «2», που έχω επιλέξει! 

Στα ματς που έχω γράψει τη λέξη «προσοχή», μπορεί να υπάρχουν φαβορί που να έχουν προβάδισμα για την επιτυχία, αλλά τα σημεία τους είναι… επίφοβα, είτε θέλουν κάλυψη με «Χ», είτε πάμε… τελείως στην κόντρα, δείτε τα σημεία που σας έχω υπογραμμίσει.

Στις αναμετρήσεις που σας γράφω «3 γκολ», ή «2γκολ» σημαίνει ότι παίζει να έχουμε… ταβάνι τα τρία ή τα δυο τέρματα συνολικά! Με «2+γκολ» από τρία τέρματα και πάνω! 


Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun!