Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ο σκοπός… αγιάζει τα μέσα και προσφέρει σούπερ τιμές

Επιλογές με «δυνατές» τιμές… παίζουν μπάλα και στο κουπόνι της Πέμπτης (22/11). Υπάρχουν ομάδες για τις οποίες… μετράει αυτή την περίοδο το αποτέλεσμα και μέσα από αυτή την «οδό» μπορούμε να καταλήξουμε σε προτάσεις με ρίσκο, αλλά και σούπερ αποδόσεις. Αναφέρομαι τόσο σε αναμετρήσεις από πρωταθλήματα και πρωταθλήματα. Σας έχω σημεία και από τον αγώνα Μπουλόν-Ροντέζ (Νασιονάλ/Γαλλία), ματς το οποίο σας πρότεινα και στα παιχνίδια που σας έδωσα την Τετάρτη (21/11).

Είναι χαρακτηριστικό πως την Τετάρτη (21/11) περάσαμε 5/5 από τα έξι ματς (απομένει ένα παιχνίδι που διεξάγεται την Πέμπτη για τη Γ’ Γαλλίας) στις «κύριες επιλογές» μας (σύστημα 4-5-6). Η πεντάδα ήρθε για όσους επέλεξαν τα «2-3γκολ»-και όχι τον «1»-στο Ιντερνασιονάλ-Ατλ. Μινέιρο (1-2) και το GOAL-και όχι τον «1»-στο Σαν Μάρτιν-Αλιάνσα Λίμα (1-1). Πιάσαμε, ακόμα, 3/3 στην ενότητα «Πάμε και με τα παρακάτω» με το GOAL-και όχι με τον «1»-στο Σάλφορντ-Σριούσμπερι (1-3). Σημεία με πολύ καλές αποδόσεις μας δικαίωσαν και στις υπόλοιπες ενότητες μας.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις