Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Και με σημεία που θέλουν… ψυχή


Σημεία που θέλουν… ψυχή, αλλά έχουν προϋποθέσεις για να έρθουν, θα «στοχεύσουμε» και την Κυριακή (7/4). Σε κάποια από αυτά έχουν αλλάξει οι αποδόσεις, καθώς ποντάρονται, ενώ οι εταιρείες είχαν ανοίξει με λάθος τιμές. Προτάσεις με σούπερ αποδόσεις πιάσαμε, άλλωστε, και το Σάββατο (6/4), ενώ αυτό φάνηκε και στο Αλαβές – Χετάφε (είχε σέντρα στις 13:00), ματς για το οποίο στη σελίδα μας στο Facebook σας μίλησα και για το ενδεχόμενο για «Χ» με «2-3γκολ» και το τελικό 1-1 έγινε με γκολ της φιλοξενούμενης στις καθυστερήσεις. Δώστε προσοχή στην Αργεντινή και στη μάχη της παραμονής, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.   

Το Σάββατο (6/4) περάσαμε 6/7 και 8/10 «κύριες επιλογές» με το GOAL (και όχι το «Χ») στο Περούτζια-Μπενεβέντο (2-4), τα «2-3γκολ» (και ότι τον «1») στο Οβιέδο-Λας Πάλμας (1-1), το OVER 2,5 (και όχι τον «1») στο Τορόντο-Σκάγο (2-2). Πιάσαμε και άλλες «δυνατές» προτάσεις στις άλλες ενότητές μας.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις