Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ξανά με σημεία που αξίζουν…

Επιτυχίες είχε η στήλη μας και την Τετάρτη (7/11), μας δικαίωσαν προτάσεις με καλές τιμές και σ’ αυτό το… μοτίβο θα κινηθούμε και την Πέμπτη (8/11), ημέρα που ξεχωρίζουν τα ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Διεξάγεται και ο δεύτερος ημιτελικός (πρώτο ματς) στο Κόπα Σουνταμερικάνα με «εμφύλιο» στην Κολομβία. Θα ασχοληθούμε και με αγώνες από τους Κλαουσούρα στο Περού. Θα ποντάρουμε ξανά σε επιλογές, που έχουν προϋποθέσεις να έρθουν και… συνοδεύονται από καλές τιμές.    

Συνεχίσαμε τις επιτυχίες μας και την Τετάρτη, καθώς περάσαμε 5/6 στις «κύριες επιλογές» (σύστημα 4-5-6), αλλά και 3/3 (με το GOAL και όχι με το OVER 2,5 στο Μπενφίκα-Άγιαξ που έληξε 1-1) και συνολικά 5/5 στην ενότητα «Πάμε και με τα παρακάτω»! Σημεία με καλές αποδόσεις πιάσαμε και στις υπόλοιπες ενότητές μας. 

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις