Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

«Σημαδεύουμε» και… διπλαρώματα

Παιχνίδια με στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει και αυτό το Σάββατο (2/6) στα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη, λίγες ημέρες πριν από το Μουντιάλ! Υπάρχουν και φιλοξενούμενοι, ο οποίοι μπορούν να μείνουν… όρθιοι. Θα ποντάρουμε σε OVER 2,5 και GOAL, θα σταθούμε και σε γηπεδούχους, που έχουν προβάδισμα και προσφέρονται σε καλές τιμές! Το πρόγραμμα έχει και φιλικά εθνικών ομάδων, αυτά τα ματς δεν είναι, πάντως, για… ανοίγματα.

Δώστε προσοχή και σε απουσίες που έχουν σύλλογοι, ειδικά στο MLS, λόγω των εθνικών ομάδων! Στη Β’ Ισπανίας θα γίνει το βράδυ η τελευταία αγωνιστική, πολλά ματς είναι «πονηρά». Διότι η εξέλιξη πολλών αγώνων, μπορεί να εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα σε άλλα ματς, με βάση τα σενάρια που υπάρχουν για τις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ ανόδου και με ποια κατάταξη θα γίνει αυτό, αλλά και αυτές που θα υποβιβαστούν (απομένει ένα εισιτήριο).   

Την Παρασκευή (1/6) περάσαμε 4/6 στις «κύριες» επιλογές με τα «2-3γκολ» στο Ντέρι-Σλίγκο Ρόβερς (0-2) και το OVER 2,5 στο Κολοράντο-Βανκούβερ (1-2)! Σημεία με πολύ «δυνατές» πιάσαμε και στις άλλες ενότητες!  

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση!!! Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun