Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ξανά με «πονηρά» σημεία που έχουν αξία…

Επιτυχίες «συνοδεύτηκε» για τη στήλη μας και η Τρίτη (23/10), καθώς «στοχεύσαμε» σωστά προτάσεις που είχαν πολύ καλές αποδόσεις. Περάσαμε 5/6 στην ενότητα «Αξίζουν και αυτά» (πληρώθηκαν 6/6 όσοι δεν ρισκάρατε με «2-3γκολ», αλλά... πήγατε με το πιο χαμηλό OVER 2,5 στο Χόφενχάιμ-Λυών, που έληξε 3-3). Πλήρωσε και η ενότητα «με... οδηγό τα γκολ» με 4/4 (με το OVER 2,5 και όχι με το GOAL στο Σαχτάρ-Μάντσεστερ Σίτι που έληξε 0-3). Σ' αυτά τα παιχνίδια σας... φωτογράφισα και τη «μπόμπα» της... Βίκινγκ στη Β' Νορβηγίας. Πιάσαμε, ακόμα, 4/6 στις «κύριες επιλογές» με τον «1» (και όχι με το OVER 2,5) στο Μπλάκπουλ-Σκάνθορπ (1-0) και με το «Χημ.» (και όχι με τα «2-3γκολ») στο Ρίβερ Πλέιτ-Γκρέμιο (0-0/0-1). Σημεία με πολύ καλές αποδόσεις περάσαμε και σε άλλες ενότητές μας, όπως τα «Χ» με GOAL στα παιχνίδια Μπέρι-Νιούπορτ και Κρόουλι-Έξετερ.

Το θερμόμετρο… παραμένει στα «κόκκινα» και την Τετάρτη (24/10), καθώς έχουμε ξανά ματς για τους ομίλους (1-4) του Champions League, ενώ ενδιαφέροντα ματς έχουμε και σε άλλες διοργανώσεις, όπως το Κόπα Λιμπερταδόρεςς, το Κόπα Σουνταμερικάνα, την Τσάμπιονσιπ και την Ισπανία. Θα ποντάρουμε ξανά σε σημεία που εμπεριέχουν… πρόκληση, αφού υπάρχουν προϋποθέσεις για να μας επαληθεύσουν, αλλά πληρώνουν, παράλληλα, με πολύ καλές τιμές.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις