Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ποντάρισμα στα «2-3γκολ», στο OVER 2,5 και σε γηπεδούχους

Τα παιχνίδια για την φάση των «16» στο Μουντιάλ συνεχίζονται και ελπίζουμε να συνεχιστούν τα ωραία ματς, ώστε να μας κρατάνε και στοιχηματικά καθηλωμένους στις οθόνες μας. Για το Γαλλία-Αργεντινή, όπως σας ανέφερα, το παιχνίδι δύσκολα θα… καθόταν στο «Χ», υπήρξε νικήτρια και αυτό έγινε με εμφατικό τρόπο από τους «πετεινούς», ενώ το Ουρουγουάη-Πορτογαλία πήγε… οριακά στη «σελέστε», επιτυχία που άξιζε με το οργανωμένο πρόσωπο που είχε.

Σήμερα (1/7) στο Κροατία-Δανία προσφέρεται φαβορί η τυπικά γηπεδούχος, αλλά το έργο της δεν θα είναι τόσο εύκολο, πάω με τα «2-3γκολ», ενώ στο Ρωσία-Ισπανία, είναι πιθανό να έχουμε από τρία τέρματα συνολικά και πάνω. Σας έχω προτάσεις και για άλλα παιχνίδια από πρωταθλήματα και Κύπελλα που παίζον αυτή την περίοδο. Στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου δώστε προσοχή και στα ειδικά στοιχήματα, πλήρωσαν και το Σάββατο (30/6) σκόρερ με πολύ καλές αποδόσεις.

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun