Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

«Άσοι», OVER 2,5 και… συγκεκριμένες «κόντρες» εδρών

Οι πρώτοι αγώνες από τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League ξεχωρίζουν την Πέμπτη (9/8), τα ξημερώματα θα διεξαχθούν σημαντικά παιχνίδια για το Κόπα Λιμπερταδόρες (πρώτοι αγώνες για τους «16») και για το Κόπα Σουνταμερικάνα (ρεβάνς για τους «32»)... Θα ποντάρουμε σε «άσους» και OVER 2,5, ενώ θα… κοντράρουμε έδρες σε συγκεκριμένα ματς. Υπάρχουν αναμετρήσεις στις οποία έχουν τύχη τα «2-3γκολ» και το GOAL.  

Πλήρωσε την Τετάρτη (8/8) η τριάδα-με δυο goal και ένα «2-3γκολ»-στην ενότητα «με... ελκύουν και τα παρακάτω». Πιάσαμε και άλλες δυνατές προτάσεις με πολύ καλές τιμές. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις αναλύσεις μας, για παράδειγμα στον αγώνα Φιλαδέλφεια-Σικάγο (3-0) χάσαμε το GOAL, αλλά πέρασαν ο «1»-στηριζόταν από την παράδοση-και το OVER 2,5.

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun