Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Παίζουμε σημεία με αξία, εφόσον… στηρίζονται

Είδαμε και την Τρίτη (12/3) το πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες στο Champions League, τώρα που οι ομάδες δεν έχουν… δεύτερη ευκαιρία. Στον αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο (3-0), με βάση το 2-0 στο πρώτο ματς, την παράδοση που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στους «ροχιμπλάνκος», τις επιδόσεις του πορτογάλου αστέρα στη διοργάνωση, αλλά και το θετικό παρελθόν της «γηραιά κυρία» εντός με ισπανικές ομάδες, μπορούσε σταθεί κάποιος σε επιλογές με αξία. Μπορούσε να παίξει κάποιος τον «1», το να έχουμε… τρία τέρματα στον αγώνα (σε καλές τιμές ήταν τόσο το OVER 2,5 όσο και τα «2-3γκολ») ή να σκοράρει ο «CR7». Ακόμα και το να δοθεί πέναλτι είχε πιθανότητες, κάτι που έγινε, αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο διαιτητής Κάιπερς πριν από το ματς είχε «σφυρίξει» 21 σε 50 παρουσίες του στη διοργάνωση! Μην ξεχνάτε πως υπάρχει, πλέον, και το VAR…

Προτάσεις με αξία σας έχω και από το κουπόνι της Τετάρτης, ρίχνοντας το… βάρος στις ρεβάνς για τους «16» του Champions League, το Copa Libertadores (2η αγωνιστική των ομίλων) και την Championship στην Αγγλία. Δείτε επιλογές και από άλλες διοργανώσεις.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις