Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Στροφή… ξανά και με γκολ!

Σημαντικά παιχνίδια έχουμε και την Τετάρτη (22/11) για την 5η αγωνιστική στους ομίλους 1-4 στο Τσάμπιονς Λιγκ! Κρίνονται… πολλά, τόσο για την πρόκριση και τις πρωτιές στα γκρουπ, άλλες ομάδες… ψάχνουν την ευρωπαϊκή τους επιβίωση τους μέσω του Γιουρόπα Λιγκ (3η θέση). Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να έχουμε ξανά ματς με τουλάχιστον τρία γκολ, προσοχή και στο τι κυνηγά κάθε ομάδα, σε ότι αφορά στα σημεία 1/Χ/2 που μπορούν να έρθουν.

Εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ, τα ξημερώματα θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ενδιαφέρον έχουν και οι αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα της Τσάσμπιονσιπ, της Ουρουγουάης (Κλαουσούρα), του Μεξικού (Λιγκίγια/Απερτούρα), Αργεντινής. Προσοχή στο τι ισχύει σε κάθε διοργάνωση (όρους διεξαγωγής).     
Σας έχω προτάσεις μέσω φωτογραφιών του κουπονιού στη σελίδα μας στο Facebook!

Οι προτάσεις που σας έχει σημειώσει επιλέχθηκαν μετά από μελέτη όλων των στοιχείων για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση!!! 
Δώστε, επίσης, προσοχή στους ομίλους (1ος 3ος), που τα ματς γίνονται σε δυο… δόσεις (19:00 και 21:45), καθώς από τα αποτελέσματα των νωρίς αναμετρήσεων, παίζει να… καθοριστεί και η εξέλιξη των παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν. Ειδικά στον 3ο γκρουπ.
Να σας αναφέρω εδώ ότι στο παιχνίδι Ίπσουίτς-Σέφιλντ Γουέν. (κωδ. 1249), η φιλοξενούμενη είναι σε θέση να βρει δίχτυα και πάρει αποτέλεσμα, αλλά η ιστορία «γράφει» 4-2-2 από το 2006-07 με 5/9 OVER 2,5 και 5/9 G/G (από το 2011-12 έχουν έρθει 4/5 OVER 2,5, αλλά και 4/5 «2-3γκολ»). 
Στον αγώνα Γουλβς-Λιντς (κωδ. 1251) η γηπεδούχος, που… πετάει, δίνεται φαβορί, αλλά θέλει προσοχή το παιχνίδι, τα «παγώνια» έχουν φανέλα, ενώ πάνε στο ματς με καλή ψυχολογία. Αμφότερες έχουν ματς με γκολ! Η παράδοση έχει 1-1-2 από το 2011-12 με 3/4 OVER 3,5 και G/G.   
ΤΑ ΠΙΟ «ΔΥΝΑΤΑ» ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ!!!

ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ «+» ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ… ΕΠΙΦΟΒΑ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ «Χ», ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ… ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙ.

Εάν στον ΟΠΑΠ υπάρχουν σημεία που έχουν αποδόσεις κάτω από 1,30, μείνετε μακριά! Μπορείτε φαβορί να τα ποντάρετε από το ημίχρονο, είτε μαζί με άλλα σημεία που βγαίνουν από τον αριθμό των γκολ, ώστε να ανεβάσετε τις τιμές…

Το «OV» σημαίνει OVER 2,5 (σε αναμετρήσεις που… βλέπω και OVER 3,5, έχω σημειώσει το συγκεκριμένο σημείο), το «UN» μας πάει «UNDER 2,5», το «G»… οδηγεί στο GOAL/GOAL, το «2-3»… παραπέμπει στα «2-3γκολ», το «4-6» στα «4-6γκολ», το «NG»… δείχνει NO GOAL! Βέβαια, φαίνονται ξεκάθαρα σε πολλές αναμετρήσεις τα σημεία «1», «Χ» και «2», που έχω επιλέξει!

Στις αναμετρήσεις που σας γράφω «3 γκολ», ή «2γκολ» σημαίνει ότι παίζει να έχουμε… ταβάνι τα τρία ή τα δυο τέρματα συνολικά! Με «2+γκολ» από τρία τέρματα και πάνω! 


Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun!