Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Θα «μιλήσουν» έδρες...


Υπάρχουν γηπεδούχοι που ξεκινούν τους αγώνες τους με παράσταση… νίκης κόντρα στους αντιπάλους τους την Τετάρτη (6/6). Θα κάνουμε… παιχνίδι με τα τέρματα, ποντάροντας σε συγκεκριμένα σημεία, που βγαίνουν με βάση τα γκολ που θα έχουμε σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Δώστε προσοχή και σε πέντε… κόντρες φαβορί.  

Στα πλέι οφ ανόδου στην Ιταλία, θα γίνουν τα πρώτα ματς για την ημιτελική φάση. Θα ακολουθήσουν ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, εάν έχουμε μετά και τις ρεβάνς ισοπαλίες με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, θα περάσουν στον τελικό οι ομάδες που είναι τώρα φιλοξενούμενες και τερμάτισαν πιο ψηλά στη κανονική διάρκεια. Τσιταντέλα και Βενέτσια έπαιξαν και στον 1ο γύρο, η πρώτη απέκλεισε εντός τη Μπάρι (2-2 μετά και την παράταση) και η δεύτερη επικράτησε στην έδρα της με 3-0 της Περούτζια.

Στα πλέι οφ ανόδου στην Β’ Ισπανίας γίνονται τα πρώτα παιχνίδια, θα ακολουθήσουν ρεβάνς. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, εάν έχουμε ίδια αποτελέσματα μετά τις ρεβάνς, τότε στον τελικό θα περάσουν οι δυο ομάδες που τερμάτισαν πιο ψηλά στη κανονική διάρκεια, δηλαδή οι νυν φιλοξενούμενες.     

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun