Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Μπορούν γκολ, περιορισμένα ρίσκα…

Κροατία και Αγγλία έχουν ραντεβού με την ιστορία στο «Λουζνίκι» της Μόσχας στον 2ο ημιτελικό του Μουντιάλ 2018. Αυτό το ματς κλέβει την παράσταση από τα ματς της Τετάρτης (11/7). Οι δυο ομάδες είναι σε θέση να σκοράρουν, αλλά θα είναι προσεκτικές, όπως έγινε και στο Γαλλία-Βέλγιο. Είπαμε, θέση στον τελικό θα προσπαθήσουν να κλείσουν, με τα «τρία λιοντάρια» να δίνονται φαβορί. 

Μπορεί να σταθεί κάποιος ξανά και στα πρώτα παιχνίδια από τον 1ο προκριματικά γύρο του Τσάμπιονς (δρόμος πρωταθλητών) και Γιουρόπα Λιγκ, αναμετρήσεις για τις οποίες σας έχω σημεία, όχι με πολλές αναλύσεις, αλλά έχει προηγηθεί μελέτη για να βγουν αυτά τα σημεία. Δείτε, ακόμα προτάσεις από το MLS και το πρωτάθλημα της Ν. Κορέας. Για παράδειγμα στο Νέα Υόρκη Σίτι-Μόντρεαλ οι επιδόσεις των δυο ομάδων μας… οδηγούν στα «2-3γκολ», με τη παράδοση να έχει 1-2-1 από το 2015 με 4/4 G/G και 2/4 OVER 3,5.  

Περάσαμε την Τρίτη (10/7) 4/4 στις «κύριες επιλογές» μας από τα προκριματικά του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και άλλες προτάσεις από τις συγκεκριμένες διοργανώσεις. Στο Μουντιάλ μας πλήρωσαν με 3,60 τα «9-10 κόρνερ» στον αγώνα της Γαλλίας με το Βέλγιο (1-0).  

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun