Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Πονηρά… σημεία με καλές τιμές

Προτάσεις… πονηρές, που έχουν πολύ καλές αποδόσεις, και έχουν προϋποθέσεις για να έρθουν, παίζουν… μπάλα και στο κουπόνι της Τρίτης (7/5). Στο Champions League θα γίνει η ρεβάνς ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα. Παιχνίδια με ενδιαφέρον έχουμε, ακόμα, στους ομίλους του Copa Libertodores και τους Champions League Ασίας. Σημαντικά ματς θα διεξαχθούν και για εγχώριες διοργανώσεις χωρών (πρωταθλήματα , Κύπελλα…).

Τη Δευτέρα (6/5) πιάσαμε 5/6 στις «κύριες επιλογές» με το GOAL (και όχι με το OVER 2,5) στο Βίκινγκ-Βαλερένγκα (1-1), με το «Χημ.» (και όχι με το «Χ») στο Σετουμπάλ-Μποαβίστα (0-0/0-3) και με τον «1» (και όχι με το OVER 2,5) στο Βελέζ-Λανούς (2-0). Περάσαμε «δυνατές» επιλογές και σε άλλες ενότητες μας. 

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις