Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Φαβορί και ντέρμπι για… παιχνίδι στα γκολ

Σε αγώνες από τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, της Ουρουγουάης (Ιντερμέδιο), της Β’ Ισπανίας (πλέι οφ ανόδου) και του Περού (Απερτούρα) θα σταθούμε την Πέμπτη (7/6), παίζοντας φαβορί, κάνοντας… παιχνίδι με τα τέρματα. Συνεχίζονται και τα φιλικά των εθνικών ομάδων.

Στο Ιντερμέδιο της Ουρουγουάης η Τορκέ με-νέα-νίκη εκτός κόντρα στην Πογκρέσο (αναζητά βαθμούς για την κατάταξη υποβιβασμού, έχει ματς με λιγότερα γκολ), θα βγει πρώτη στον όμιλό της και παίξει στον τελικό. Η φιλοξενούμενη έχει και την πρόσφατη παράδοση μαζί της (0-2-2 από το 2014 με 2-4 και 1-2 τα δυο τελευταία χρόνια).

Στη Βραζιλία έχουμε δυο ντέρμπι, κλάσικο «Καριόκα» (Φλουμινένσε-Φλαμένγκο), αλλά και μονομαχία στο Μινέιρο (Αμέρικα και Ατλέτικο έχουν κοινή έδρα) και θα κάνουμε… παιχνίδι στα γκολ. Στο δεύτερο κλάσικο να σας αναφέρω ότι το παρελθόν από το 2016 και πίσω έχει παιχνίδια αμφίσκοτα, τόσο στο εθνικό πρωτάθλημα, όσο και στο τοπικό Μινέιρο.

Στη Β’ Ισπανίας και στα πλέι οφ ανόδου γίνεται το πρώτο παιχνίδι στο δεύτερο ζευγάρι. Θα ακολουθήσει ρεβάνς. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, εάν έχουμε ίδια αποτελέσματα μετά και το δεύτερο παιχνίδι, τότε στον τελικό θα περάσει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στη κανονική διάρκεια, δηλαδή η νυν φιλοξενούμενη.

Στο πρώτο σύστημά μας περάσαμε την Τετάρτη (6/6) 4/6 προτάσεις μας με τα «2-3γκολ», και όχι τον «1» στο Βενέτσια-Παλέρμο (1-1). 
Οι επιλογές μας και την Πέμπτη (7/6) έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun