Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Πάμε με φαβορί, ξανά σημεία και με ρίσκο

Άξιζε, τελικά, το να κυνηγήσουμε σημεία που είχαν προϋποθέσεις να έρθουν, αλλά εμπεριείχαν και ρίσκο το Σάββατο (3/11) και έτσι πιάσαμε προτάσεις με πολύ καλές αποδόσεις. Στο ίδιο… μοτίβο θα κινηθούμε και την Κυριακή (4/11) ημέρα που… παίζουν μπάλα και φαβορί. Δώστε προσοχή στα πρωταθλήματα που ολοκληρώνονται, στο MLS συνεχίζονται τα πλέι οφ και θα γίνουν τα πρώτα ματς (θα γίνουν και ρεβάνς) για τα ημιτελικά των δυο περιφερειών.   

Το Σάββατο (3/11) περάσαμε 4/6 στο πρώτο σύστημα, με το OVER 2,5 και όχι με τον «1» στο Ντιζόν-Νιμ (0-4), αλλά και 5/6 στο δεύτερο! Πιάσαμε, ακόμα, 4/5 στην ενότητα «Αξίζουν και αυτά», με τα «2-3γκολ» και όχι με το «1Χ» στο Ατλ. Γκοϊανιένσε-Φορταλέζα (1-2). Μας δικαίωσαν και τα τρία παιχνίδια στην ενότητα «λογική και σύνεση» με το «2» και όχι με το OVER 2,5 στο Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ (0-1), ενότητα στην οποία περάσαμε συνολικά 4/5 ματς. «Στοχεύσαμε» σωστά σημεία με πολύ καλές αποδόσεις και στις άλλες ενότητες μας. 

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις