Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Παιχνίδι… με τα γκολ, φαβορί και ρίσκο

Τα… ψαγμένα σημεία που επιλέξαμε την Τρίτη (7/11) από το Champions League και τη Β’ Βραζιλίας μας δικαίωσαν και πιάσαμε ένα καλό ταμείο με συνολική απόδοση 23,15. Στο Champions League επιλέξαμε σωστά σημεία σε 7/8 παιχνίδια της βραδιάς!!! Την Τετάρτη (7/11) συνεχίζονται τα ματς για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης στους ομίλους 5-8, θα πάμε ξανά με προτάσεις που έχουν προϋποθέσεις για να έρθουν και έχουν καλές τιμές. Θα ποντάρουμε και σε αγώνες από τη Νότια Αμερική (Κόπα Σουνταμερικάνα, Αργεντινή, Κολομβία και Περού). Δώστε προσοχή σε όλες τις αναλύσεις μας.   

Το απόλυτο είχαμε την Τρίτη (7/11) στις «κύριες επιλογές» μας με 6/6. Στην ενότητα «Πάμε και με τα παρακάτω» πιάσαμε 2/4, αλλά στο Κλαμπ Ρεγκάτας-Ζουβεντούδε (2-0), που χάσαμε το «Χημ.», περάσαμε, ακόμα, τον «1», αλλά και τα «2-3γκολ», UNDER 2,5, αφού σας έγραψα πως θα έχουμε συνολικά δυο τέρματα. Όπως είπαμε στο Champions League επιλέξαμε σωστά σημεία σε 7/8 παιχνίδια της βραδιάς!!! Πιάσαμε επιλογές με πολύ καλές αποδόσεις και στις άλλες ενότητες.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις