Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Δυνατά φαβορί και… πονηρά σημεία

Επιτυχίες είχε η στήλη μας και την Δευτέρα (3/9), πάμε χαλαρά στα ματς των επόμενων ημερών, δεν έχει παιχνίδια για… ανοίγματα. Την Τρίτη (4/9) θα σταθώ σε αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα της Β’ Βραζιλίας, της Νασιονάλ στην Αγγλία, της Κολομβίας (Κλαουσούρα) και το Κύπελλο Μεξικού. 

Το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας (πρεμιέρα)-οι ομάδες κάνουν αλλαγές-δεν είναι για… ανοίγματα, καλύτερα να απέχετε, ή να κυνηγήσετε σημεία με ρίσκο και καλές τιμές. Θα ποντάρω σε τρία φαβορί, ποντάρω, ακόμα, σε εκπλήξεις, δώστε προσοχή και σε ισορροπημένα ματς. Να μελετήσετε με προσοχή σε όλες τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας.

Περάσαμε 6/8 στις «κύριες επιλογές» με τα «2»-και όχι με τα «2-3γκολ» στα παιχνίδια Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης και Αλμερία-Μάλαγα, ματς που έληξαν 0-1. Στο Χολστάιν Κίελ-Μαγδεμβούργο με γκολ στο τέλος (2-1) από την γηπεδούχο, χάθηκε το «Χ», σας είχα μιλήσει, πάντως, και για «Χημ.» στο 2,15, σημείο που ήρθε (0-0). Σημεία με καλές αποδόσεις πέρασαν και στις υπόλοιπες ενότητές μας.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr. 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις