Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ξανά με σημεία που έχουν «αξία»…

Θα ποντάρουμε και την Τετάρτη (8/8) σε σημεία που έχουν «αξία» και πληρώνουν πολλά καλά, ακόμα και εάν σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ρίσκο, αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μας επιβεβαιώσουν. Αυτό φάνηκε, άλλωστε, και την Τρίτη (7/8) με τα αποτελέσματα που είχαμε σε αναμετρήσεις που επιλέξαμε να ασχοληθούμε.

Ξεχωρίζουν ξανά τα πρώτα ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται, επίσης, για το Κόπα Λιμπερταδόρες (πρώτοι αγώνες για τους «16) και για το Κόπα Σουνταμερικάνα (ρεβάνς για τους «32»), αλλά και σε πρωταθλήματα. Στο Μεξικό θα γίνουν ματς για το Κύπελλο (φάση ομίλων), συνήθως οι ομάδες κάνουν αλλαγές στον θεσμό. Αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (νοκ άουτ παιχνίδια) έχουμε και στο MLS, με τα ματς να γίνονται στις έδρες των γηπεδούχων. 

Την Τρίτη (7/8) περάσαμε 4/6 στις «κύριες επιλογές» μας. Στο Πενιαρόλ-Ατλ. Παραναένσε έγινε η έκπληξη, «έσπασε» ο «1», με τη φιλοξενούμενη να προκρίνεται πανηγυρικά με το 4-1 υπέρ της, σ' αυτό το ματς άξιζε τελικά να στραφεί κάποιος-και-στο OVER 2,5, λόγω της τιμής που είχε. Πιάσαμε, επίσης, 4/5 στην ενότητα «Παίζουν… μπάλα και αυτά, παιχνίδι… και με τα γκολ» με το GOAL και όχι με τα «2-3γκολ» στο Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ (2-2), ενώ επιλογές με καλές αποδόσεις πέρασαν και στις υπόλοιπες προτάσεις μας.

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun