Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Επτά ματς με σημεία που «λάμπουν»!

Καλό μήνα να έχετε με υγεία και πολλά κέρδη! Ματς από τη Β’ Ιταλίας (τα υπόλοιπα της 39ης αγωνιστικής) ξεκινούν στις 16:00 και δεν έχουμε χρόνο για… χάσιμο (μπορούμε, βέβαια, να κάνουμε… παιχνίδι και στο LIVE). Προτάσεις με πολύ καλές αποδόσεις επέλεξα στις κύριες επιλογές μας και την Τρίτη (1/5), ημέρα που ξεχωρίζει η ρεβάνς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, αναμέτρηση που περιμένω γκολ!  Σημεία με καλές τιμές… βγαίνουν από αγώνες πρωταθλημάτων, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον έχουν και οι αναμετρήσεις (όμιλοι/6η αγωνιστική) στο Κόπα Λιμπερταδόρες!

Την Δευτέρα (30/4) περάσαμε 4/6 στο σύστημά μας με συνολική απόδοση 14,11. Στιες υπόλοιπες προτάσεις πιάσαμε τα «2» των Άαρχους και Τίγκρες, τον «1» της Χάμπρο, τα «2-3γκολ» στον αγώνα της Νυρεμβέργης και στο ματς της Μπέτις. Έσπασε… ο «1» Ρεμς σε παιχνίδι που σας μίλησα για «Χ», αλλά είχαμε 0-1, άξιζε, πάντως, η… κόντρα! Στη σελίδα μας στο Facebook σας… έκανε λόγο για το «Χ», που είχε και παράδοση στο Ντιναμό Μόσχας-Ρούμπιν Καζάν και ήρθε με 0-0!   

Οι επιλογές έγιναν μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση!!! Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun