Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Και με σημεία που θέλουν… καρδιά

Εκτός από τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων (Nations League, προκριματικά του Κόπα Άφρικα) το κουπόνι έχει το Σάββατο (8/9) πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και για τα πρωταθλήματα που παίζονται. Πέρα από τα φαβορί, υπάρχουν και παιχνίδια για να ρισκάρει κάποιος, σύλλογοι έχουν απουσίες και λόγω των υποχρεώσεων παικτών τους με τις εθνικές ομάδες. Θα κάνουμε… παιχνίδι και με τα γκολ.

Την Παρασκευή (7/9) περάσαμε στις «κύριες επιλογές» 4/6 (έπιασε 5/6 όποιος επέλεξε το «2» και όχι το GOAL ή το OVER 2,5 στο ΗΠΑ-Βραζιλία που έληξε 0-2) στο πρώτο σύστημα. Μας επιβεβαίωσαν και 4/6 (και συνολικά 6/9) προτάσεις στις υπόλοιπες «κύριες επιλογές» με τίτλο: Αξίζουν και τα παρακάτω… (6+3). Σημεία με πολύ καλές τιμές, πολλά και με ρίσκο, πιάσαμε και στις υπόλοιπες ενότητες.  

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε…

-Στο Nations League οι εθνικές ομάδες είναι χωρισμένες σε ομίλους καταρτισμένοι σε τέσσερα επίπεδα ανάλογα με την δυναμικότητα των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων) και στόχος είναι η πρωτιά στα γκρουπ.
-Στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα από τους ομίλους θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες, γίνεται η 2η αγωνιστική, η 1η είχε διεξαχθεί τον… Ιούνιο του 2017!

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr. 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις