Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Και ρίσκο, και φαβορί…

Πριν από λίγες ώρες σας έγραψα στη σελίδα μας στο Facebook ότι αξίζει να κυνηγήσει κάποιος την έκπληξη στο Μπουριράμ Γιουνάιτεντ-Γιενμπούκ, ενώ σας υπογράμμισε πως μπορεί η Γκουανγκζού Β. να μην χάσει εκτός κόντρα στην Τ. Κουαντζιάν (κινέζικος «εμφύλιος»). Μιλάμε για παιχνίδια στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας (σας έχω τις αναλύσεις στο τέλος του κειμένου), το πρώτο έληξε 3-2 και ο «1» πλήρωσε 4,50, στο δεύτερο είχαμε 0-0 και το «Χ» είχε τιμή 3,20!!! 
Σας έκανα αυτή τη εισαγωγή, διότι, όπως φάνηκε και από τα ματς της Δευτέρας (7/5) αξίζει κάποιος να κυνηγάει σημεία με πολύ καλές τιμές, εφόσον έχουν… βάσεις για να περάσουν!!! Στο ίδιο «μήκος κύματος» θα κινηθούμε και στα παιχνίδια που ακολουθούν την Τρίτη (8/5), με το πρόγραμμα να έχει «τελικό» παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ, τελικό Κυπέλλου στη Γαλλία, αναμετρήσεις για το Κόπα Σουνταμερικάνα (ρεβάνς για τον πρώτο γύρο). Υπάρχουν και άλλα ματς από πρωταθλήματα, ενώ στην Ιρλανδία θα διεξαχθούν παιχνίδια για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ!      
Οι επιλογές έγιναν μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση!!! Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun