Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Θέλουν νίκες, παίζουμε GOAL και φαβορί…

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον έχει το κουπόνι και την Κυριακή (18/11), ημέρα που συνεχίζονται τα ματς των εθνικών ομάδων. Ενδιαφέρον έχουν και οι αγώνες από πρωταθλήματα και Κύπελλα που διεξάγονται αυτές τις ημέρες. Υπάρχουν ομάδες που «καίγονται» για νίκες, θα παίξουμε GOAL και φαβορί, υπάρχουν και αναμετρήσεις στις οποίες… χωράει το ρίσκο. Δώστε προσοχή και σε πιθανές απουσίες των συλλόγων, λόγω των εθνικών ομάδων… 

Το Σάββατο (17/11) πλήρωσε η ενότητα «Με λογική και σύνεση», καθώς πιάσαμε 4/4 με τον «1» και όχι με το OVER 2,5 στο Αζερμπαϊτζάν-Ν. Φερόες (2-0). Περάσαμε και 5/7 στην ενότητα «Αξίζουν και αυτά», ενώ προτάσεις με καλές τιμές μας δικαίωσαν και στις υπόλοιπες αναλύσεις μας.  

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις