Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Παίζουν… μπάλα και εκπλήξεις

Σε επιλογές με πολύ καλές αποδόσεις, μπορεί να σταθεί κάποιος και στα παιχνίδια από το κουπόνι της Κυριακής (12/11), κυρίως από ματς πρωταθλημάτων, που συνεχίζονται αυτή την περίοδο.
Θα διεξαχθούν και δυο ρεβάνς στο πλαίσιο των μπαράζ για τα προκριματικά πρόκρισης στο Μουντιάλ 2018 στη ζώνη της Ευρώπης, και έτσι θα μάθουμε δυο ακόμα εθνικές ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο στα γήπεδα της Ρωσίας. Με την Ελλάδα να είναι σε πολύ δύσκολη θέση, επιζητώντας, τουλάχιστον τρία γκολ κόντρα στην Κροατία! Όποιος ασχοληθεί με αυτές τις αναμετρήσεις, ας κάνει… παιχνίδι με τα γκολ! Στη ζώνη της Αφρικής ολοκληρώνεται ο 5ος όμιλος στον 3ο προκριματικό γύρο-τελευταίος-και οι αγώνες είναι αδιάφοροι, καθώς η Αίγυπτος έχει βγει πρώτη και έχει πάρει το εισιτήριο! Συνεχίζονται και τα φιλικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων, σ’ αυτά τα ματς μην κάνετε… ανοίγματα!
Αυτή την περίοδο, όπως σας ανέφερα, συνεχίζονται και πολλά πρωταθλήματα, και δεν αποκλείω να έχουμε… εκπλήξεις! Δώστε, πάντως, προσοχή στις απουσίες στους συλλόγους, λόγω και των εθνικών ομάδων, αλλά και στον τρόπο διεξαγωγής.   
Σας έχω προτάσεις μέσω φωτογραφιών του κουπονιού στη σελίδα μας στο Facebook!

Οι προτάσεις που σας έχει σημειώσει επιλέχθηκαν μετά από μελέτη όλων των στοιχείων για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση!!!

ΤΑ ΠΙΟ «ΔΥΝΑΤΑ» ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ!!!

ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ «+» ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ… ΕΠΙΦΟΒΑ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ «Χ», ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ… ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙ. ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΚΑΝΤΕ… ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ LIVE!

Εάν στον ΟΠΑΠ υπάρχουν σημεία που έχουν αποδόσεις κάτω από 1,30, μείνετε μακριά! Μπορείτε φαβορί να τα ποντάρετε από το ημίχρονο, είτε μαζί με άλλα σημεία που βγαίνουν από τον αριθμό των γκολ, ώστε να ανεβάσετε τις τιμές…

Το «OV» σημαίνει OVER 2,5 (σε αναμετρήσεις που… βλέπω και OVER 3,5, έχω σημειώσει το συγκεκριμένο σημείο), το «UN» μας πάει «UNDER 2,5», το «G»… οδηγεί στο GOAL/GOAL, το «2-3»… παραπέμπει στα «2-3γκολ», το «NG»… δείχνει NO GOAL! Βέβαια, φαίνονται ξεκάθαρα σε πολλές αναμετρήσεις τα σημεία «1», «Χ» και «2», που έχω επιλέξει! 

Στις αναμετρήσεις που σας γράφω «3 γκολ», ή «2γκολ» σημαίνει ότι παίζει να έχουμε… ταβάνι τα τρία ή τα δυο τέρματα συνολικά! Με «2+γκολ» από τρία τέρματα και πάνω!


Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun!