Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Σημεία με σύνεση αλλά και με… καρδιά

Σέντρα στη γιορτή των ομίλων του Champions League έχουμε την Τρίτη (18/9) και αυτά τα παιχνίδια συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον και στοιχηματικά. Ματς έχουμε, ακόμα, για το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κόπα Σουνταμερικάνα (ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, εάν έχουμε ισοπαλία μετά τη ρεβάνς, ακολουθούν απευθείας πέναλτι). «Πονηρά» σημεία με σούπερ αποδόσεις σας έχω και από πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη.

Τη Δευτέρα (17/9) περάσαμε 4/6 επιλογές μας (5/6 έπιασαν όσοι έπαιξαν «2-3γκολ» και «1Χ» στο Αλμπαθέτε-Κάντιθ, που έληξε 1-1 και όχι το «Χημ.») στο δεύτερο σύστημά μας. Ενότητα στην οποία σας έδωσαν συνολικά 10 ματς και είχαμε σωστές προβλέψεις στα οκτώ. Προτάσεις με καλές τιμές πιάσαμε και σε άλλες ενότητες.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr. 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις