Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Αυτά τα σημεία έχουν τύχη και… πληρώνουν

Προτάσεις που έχουν τύχη και… πληρώνουν ξεχώρισα από το κουπόνι του Σαββάτου (17/11), ημέρα που συνεχίζονται τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι αγώνες από πρωταθλήματα και Κύπελλα που διεξάγονται αυτή την περίοδο. Δώστε προσοχή και σε πιθανές απουσίες των συλλόγων, λόγω των εθνικών ομάδων, ενώ στις «μικρές» Αγγλίες, υπάρχουν ομάδες που έχουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αγώνες (ρεβάνς) για το Κύπελλο.   

Περάσαμε 4/6 στις «κύριες επιλογές» μας την Παρασκευή (16/11) με το OVER 2,5 και όχι με τον «1» στο Χιλή-Κόστα Ρίκα (2-3). Σημεία με πολύ καλές τιμές πιάσαμε και στις υπόλοιπες ενότητές μας.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις