Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Παιχνίδι… με τα γκολ, παίζουμε και φαβορί

Σειρά… παίρνει το Europa League (ρεβάνς για τους «16») την Πέμπτη (14/3), ενώ συνεχίζονται τα παιχνίδια για την 2η αγωνιστική στους ομίλους του Copa Libertadores. Θα κάνουμε… παιχνίδι με τα γκολ, θα σταθούμε σε φαβορί, πάντα με στόχο την επιλογή σημείων με «δυνατές» τιμές, όπως έγινε και την Τετάρτη (13/3), ημέρα που είχαμε επιτυχίες. Σας έχω, ακόμα, προτάσεις για ματς από το Κύπελλο Δανίας και την Γ’ Γαλλίας.

Την Τετάρτη (13/3) περάσαμε στις κύριες επιλογές μας σωστά σημεία από 5/6 παιχνίδια μας, πιάνοντας και την έκπληξη με το «2» στο Μίντλεσμπρο-Πρέστον (1-2). Πιάσαμε 2/3 (το παιχνίδι της Κρουζέιρο με την Ντεπ. Λάρα θα διεξαχθεί την Πέμπτη) στην ενότητα «Αξίζουν και τα παρακάτω», καθώς και άλλες προτάσεις με «δυνατές» αποδόσεις.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις