Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Στήριξη σε έδρες, παιχνίδι… με τα γκολ

Άξιζε τελικά και το ρίσκο στα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (24/10) με τη στήλη μας να συνεχίζει τις επιτυχίες, «στοχεύσαμε», μάλιστα, σωστά και σημεία που είχαν-πολύ-ρίσκο, πάντα μετά από μελέτη και βλέποντας ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μας επιβεβαιώσουν. Προτάσεις με «δυνατές» αποδόσεις θα έχουμε και την Πέμπτη (25/10) από τα παιχνίδια του Europa League (3η αγωνιστική των ομίλων), το Κόπα Σουνταμερικάνα (ημιτελικά-πρώτα ματς) και το πρωτάθλημα Περού (Κλαουσούρα).

Την Τετάρτη περάσαμε 4/6 στις «κύριες επιλογές» μας με σύστημα 4-5-6, αλλά... χρήμα έκρυβαν τα σημεία με ρίσκο στο Champions League και όχι μόνο. Βλέπετε, σας δώσαμε και τα τρία «Χ» στα ματς Γαλατασαραϊ-Σάλκε (0-0), Παρί Σεν Ζερμέν-Νάπολι (2-2) και Κλαμπ Μπριζ-Μονακό (1-1). Στο «σεντόνι» σας μιλήσαμε, ακόμα, για «2-3γκολ» και UNDER 3,5 στο Μπαρτσελόνα-Ίντερ (2-0), αλλά και για OVER 2,5 με N/G στο Λίβερπουλ-Ερυθρός Αστέρας (4-0).

Χρήμα... έδωσε και η «ενότητα» με τρεις «μπόμπες» από τη Βραζιλία, το Κόπα Σουνταμερικάνα και το Μεξικό (Κύπελλο), δηλαδή με παιχνίδια που έγιναν τα ξημερώματα. Επίσης, είχαμε το απόλυτο με 3/3 στην ενότητα «παιχνίδι... με γκολ και το σύνολο τερμάτων», με προτάσεις που δεν είχαν πολύ ρίσκο. Στοχεύσαμε... και 2/3 στην ενότητα «Πονηρές… και αυτές οι επιλογές» (3/3 με τον «1» και όχι με το GOAL, που πλήρωνε καλύτερα στο Λιντς-Ίπσουϊτς, ματς που έληξε 1-0). Επιλογές με καλές αποδόσεις πιάσαμε και στις υπόλοιπες ενότητές μας.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr. 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε… 

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις