Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Στο… κυνήγι σημείων με ρίσκο

Με σούπερ ταμείο «συνοδεύτηκαν» οι επιλογές μας την Πέμπτη (7/6), καθώς πέρασαν και οι έξι προτάσεις μας στο σύστημά μας με συνολική απόδοση 30,21. Πιάσαμε σημεία με πολύ καλές αποδόσεις και στις άλλες ενότητές μας. Το προηγούμενο διάστημα χάναμε για δυο και ένα ματς το απόλυτο, τελικά η εξάδα μας πέρασε… καρφί χθες. Το «χρωστούσε» η στήλη αυτό το ταμείο!

Με… γεμάτες τις τσέπες την Παρασκευή, θα κυνηγήσουμε προτάσεις με ρίσκο, αλλά και πολύ καλές αποδόσεις. Επιλέγουμε, άλλωστε, σημεία που έχουν προϋποθέσεις για να έρθουν, πάντα μετά από μελέτη. Στην Παραγουάη (Απερτούρα/τελευταία αγωνιστική) οι επιδόσεις των δυο ομάδων και η παράδοση, στηρίζουν… τη φιλοξενούμενη στο ζευγάρι Σπ. Λουκένιο-Σολ ντε Αμέρικα, αναμέτρηση στην οποία ο τεχνικός Σολ θα κάνει ντεμπούτο στη φιλοξενούμενη, ενώ μέχρι πριν από δυο εβδομάδες ήταν στον πάγκο της γηπεδούχου.     

Οι επιλογές μας και την Πέμπτη (7/6) έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun