Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Φαβορί και δυο ματς… ισορροπημένα

Τα παιχνίδια για την 1η αγωνιστική στους ομίλους (5-8) του Champions League συνεχίζονται την Τετάρτη (19/9), ενδιαφέρον έχουν, ακόμα, τα ματς για το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Θα σταθώ και σε αγώνες για πρωταθλήματα στα οποία έχουμε δραστηριότητα. Παίζουν… μπάλα φαβορί, επέλεξα και «πονηρά» σημεία που βγαίνουν από το σύνολο τερμάτων και το… παιχνίδι με τα γκολ. Δώστε προσοχή και σε αναμετρήσεις που δείχνουν… ισορροπημένες.

Την Τρίτη (18/9) περάσαμε 4/6 στο δεύτερο σύστημά μας, σημεία με πολύ καλές αποδόσεις πιάσαμε και στις υπόλοιπες ενότητες της στήλης. Στο πρώτο σύστημα μας δικαίωσαν 3/6 προτάσεις μας, στο Ατλέτικο Τουκουμάν-Γκρέμιο (0-2) που χάθηκε… η κόντρα στο «2», επιλέξαμε σωστά τα «2-3γκολ», ενώ στο Κλαμπ Μπριζ-Ντόρτμουντ (0-1), που δεν ήρθαν το GOAL και το OVER 2,5, πέρασε το «2».

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr. 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις