Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Παίζουν… μπάλα και φαβορί!

Πιάσαμε 5/6 στο σύστημά μας με συνολική απόδοση 43,02 την Τρίτη (20/3), με καλή μελέτη βγήκε… μεροκάματο και σε ημέρες που δεν έχει αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Όσοι επιλέξατε, μάλιστα, τα «2-3γκολ» και όχι το «2» στο Νορθάμπτον-Σριούσμπερι (1-1), τότε περάσατε 6/6 με συνολική απόδοση 72,28! 

Χαλαρά… θα ποντάρουμε και την Τετάρτη (21/3) κυνηγώντας και σημεία με σούπερ αποδόσεις. Θα παίξουμε και προτάσεις με λιγότερο ρίσκο. Εκτός από τις αναμετρήσεις πρωταθλημάτων, η στήλη θα ασχοληθεί και με τα παιχνίδια του eliite round (1η αγωνιστική) στο EURO 2018/UNDER 19. Έτσι, θα βγουν οι ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση της Φινλανδίας.
Να σας αναφέρω ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση οι 26 ομάδες έφτασαν εδώ από τον προκριματικό γύρο τον φθινόπωρο (Ισπανία και Πορτογαλία προκρίθηκαν αυτόματα, διότι έχουν υψηλή βαθμολογία στο raking της UEFA). Οι 28 ομάδες έχουν χωριστεί σε επτά ομίλους των τεσσάρων. Κάθε όμιλο αναλαμβάνει να τον διοργανώσει μια από τις χώρες που συμμετέχουν, οι ομάδες θα παίξουν από μία φορά μεταξύ τους και θα προκριθούν στα τελικά όλες οι πρώτες. Στους αγώνες που έχουν ξεκινήσει, κάντε παιχνίδι στο LIVE…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun