Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

«Στοχεύουμε» ξανά σημεία που έχουν αξία

Οι επιτυχίες της στήλης συνεχίστηκαν το Σάββατο (27/10) και πιάσαμε σημεία που είχαν προϋποθέσεις, ήθελαν… καρδιά, και μας πλήρωσαν καλά. Στο ίδιο… μοτίβο θα κινηθούμε και την Κυριακή (28/10), ποντάροντας σε προτάσεις που έχουν αξία και… τύχη να μας επιβεβαιώσουν.  

Το Σάββατο (27/10) περάσαμε 5/6 στις «κύριες επιλογές» μας (6/6 πιάσατε ότι... καλύψατε με «2» το «Χ» στο Τουλούζ-Μονπελιέ, που έληξε 0-3). Πιάσαμε και 3/3 στα «Χ» στη σχετική ενότητα, που πρόσφερε... χρυσάφι! Επιλέξαμε σωστά και 3/3 στην ενότητα «με σύνεση και λογική» με το OVER 2,5 και όχι με τον «1» στο Τίγκρες-Λόμπος (2-2). «Στοχεύσαμε» σωστά προτάσεις με πολύ καλές αποδόσεις και στις άλλες ενότητες της στήλης μας, πάνω από όλα με «ψαγμένες» επιλογές...

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε. 

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις