Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Με ρίσκο θα έχει ενδιαφέρον το βράδυ μας!

Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κίεβο ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ ξεχωρίζει στο κουπόνι του Σαββάτου (26/5)! Λέω να ρισκάρουμε και να κυνηγήσουμε σημεία με μεγάλες τιμές, για να παρακολουθήσουμε το ματς και με μεγαλύτερη αγωνία το βράδυ, «παρέα» με μπυρίτσες και μεζέδες!!! Μιλάμε για ομάδες που κατά την διάρκεια όλης της σεζόν έδειξαν ικανές να σκοράρουν (αν και το παρελθόν έχει 5/5 ματς με N/G από το 1981!)! Θέλουν να γράψουν ιστορία και προέχει να μην χάσουν! Το ποδοσφαιρικό «μενού» έχει και άλλα σημαντικά παιχνίδια, όπως ο τελικός-των εκατομμυρίων ευρώ-των μπαράζ ανόδου στην Τσάμπιοσνιπ για ένα εισιτήριο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Την Παρασκευή (25/5) πιάσαμε 4/6 στο σύστημά μας-5/6 με το OVER 2,5, και όχι με το «2», στο Τ. Ουνιβερσιτάριο-Ιντεπ. Ντε Βάλε (2-1)-και συνολικά 6/9 στις «κύριες επιλογές» μας! Πέρασαν και άλλα σημεία με καλές τιμές στις υπόλοιπες ενότητες!    

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση!!! Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun