Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ξανά και με σημεία που θέλουν… καρδιά!

Πολύ καλά κύλησε η Παρασκευή, περάσαμε στο σύστημά μας 5/7 παιχνίδια με συνολική απόδοση 70,56! Πιάσαμε και την τριάδα με τα «μικρά με συνολική απόδοση 3,1! Στο σύστημα ένα από τα παιχνίδια που χάσαμε ήταν το Σετουμπάλ-Σπόρτινγκ (1-1), δεν πέρασε το OVER 2,5. Ματς για το οποίο σας τόνισα ότι το OVER 2,5, μπορεί να έρθει με GOAL (είχε τιμή 2,20). Όσοι επιλέξατε, τελικά, και αυτή την πρόταση, τότε με 6/7 είχαμε συνολική απόδοση 144,65. 
Την Παρασκευή πέρασαν, πάντως, και άλλες «δυνατές»-βάσει τιμών-επιλογές μας και στις υπόλοιπες εκτιμήσεις, ειδικά στην Β’ Γαλλίας! Κάτσανε… και «μπόμπες», όπως η ισοπαλία (1-1) στο Χέρτα-Ντόρτμουντ, με το «Χ» να έχει… ανοίξει κοντά στο 3,50!!!   

Το Σάββατο οι επιλογές είναι πολλές περισσότερες, σας έχω προτάσεις για όλα τα γούστα. Σημεία που θέλουν… καρδιά, αλλά πληρώνουν σούπερ. Θα βρείτε και προτάσεις με λιγότερο ρίσκο. Οι επιλογές έγιναν μετά από μελέτη όλων των στοιχείων για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση!!!

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun!