Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Αγωνία και… ελκυστικά σημεία!

Σπουδαίες… μάχες αναμένονται τις επόμενες ώρες στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018! Η αγωνία για τα εισιτήρια είναι μεγάλη! Θα διεξαχθούν ματς στις ζώνες της Ευρώπης, της Νοτίου Αμερικής και της CONCACAF (κεντρική, βόρεια Ευρώπη και Καραϊβική). Έχουμε και κάποια φιλικά. Δώστε, ακόμα, προσοχή στα ματς των ομίλων για τα προκριματικών του EURO 2019 σε επίπεδο Ελπίδων (UNDER 21)! Γίνονται και δυο αναμετρήσεις για την Β’ Ισπανίας. 

Σας έχω επιλογές μέσω τριών φωτογραφιών στη σελίδα μας στο Facebook, «σπάζοντας» το κουπόνι μας, ανάλογα και με τις ώρες έναρξης των αναμετρήσεων!

Στη ζώνη της Ευρώπης θα γίνει η τελευταία (10η) αγωνιστική στους ομίλους 1, 2 και 8. Τα ξημερώματα στη Νότιο Αμερική θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική (18η) και θα… πέσουν κορμιά με έξι ομάδες να διεκδικούν τρία εισιτήρια (μαθηματικά εδώ και καιρό έχει περάσει η Βραζιλία) την πρόκριση και την 5η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.
Στη ζώνη της CONCACAF θα γίνει τελευταία (10η) αγωνιστική στον 5ο και τελικό γύρο και τρεις ομάδες διεκδικούν μία απευθείας θέση και ένα εισιτήριο στα μπαράζ (έχουν περάσει Μεξικό και Κόστα Ρίκα)…   

Οι προτάσεις επιλέχθηκαν μετά από μελέτη όλων των στοιχείων για κάθε αγώνα, φυσικά έχει δοθεί… βάση και στην παράδοση. Προσοχή και σε πιθανές «μπόμπες»!!! Στα παιχνίδια πρωταθλημάτων, σημειώστε ότι πολλοί σύλλογοι έχουν απουσίες παικτών, λόγω υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες!!!
Τα σημεία σε αγώνες με κυκλωμένους τους κωδικούς είναι τα πιο «δυνατά». Ακολουθούν αυτά που είναι σε παιχνίδια με τους κωδικούς υπογραμμισμένους. Οι ομάδες που είναι υπογραμμισμένες έχουν προβάδισμα. Εάν στον ΟΠΑΠ υπάρχουν σημεία που έχουν αποδόσεις κάτω από 1,30, μείνετε μακριά! Μπορείτε φαβορί να τα ποντάρετε από το ημίχρονο, είτε μαζί με άλλα σημεία που βγαίνουν από τον αριθμό των γκολ, ώστε να ανεβάσετε τις τιμές… 
Το «OV» σημαίνει OVER 2,5 (σε αναμετρήσεις που… βλέπω και OVER 3,5, έχω σημειώσει το συγκεκριμένο σημείο), το «G»… οδηγεί στο GOAL/GOAL, το «2-3»… παραπέμπει στα «2-3γκολ», το «NG»… δείχνει NO GOAL! Βέβαια, φαίνονται ξεκάθαρα σε πολλές αναμετρήσεις τα σημεία «1», «Χ» και «2», που έχω επιλέξει! 
Στα ματς που έχω γράψει τη λέξη «προσοχή», μπορεί να υπάρχουν φαβορί που να έχουν προβάδισμα για την επιτυχία, αλλά τα σημεία τους είναι… επίφοβα, είτε θέλουν κάλυψη με «Χ», είτε πάμε… τελείως στην κόντρα, δείτε τα σημεία που σας έχω υπογραμμίσει. 
Στις αναμετρήσεις που σας γράφω «3 γκολ», σημαίνει ότι παίζει να έχουμε… ταβάνι τα τρία τέρματα συνολικά.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun!