Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Έδρες… δίνουν φαβορί, OVER 2,5 και GOAL

Οι ρεβάνς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζουν από το κουπόνι μας την Πέμπτη (19/7). Θα κάνουμε… παιχνίδι με τα τέρματα, υπάρχουν φαβορί, ειδικά από ομάδες που παίζουν στις έδρες τους, δώστε προσοχή και σε πιθανές εκπλήξεις.
Θα σταθώ σε αγώνες από τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας (επανέναρξη) και την Παραγουάη (πρεμιέρα Κλαουσούρα), αλλά και σε αναμετρήσεις από το Κόπα Σουνταμερικάνα (έχουν μπει στη διοργάνωση και οι ομάδες που βγήκαν τρίτες στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες). Υπάρχουν, πάντως, και παιχνίδια τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε ουδέτερες έδρες.  

Την Τετάρτη (18/7) πιάσαμε 5/6 «κύριες επιλογές» μας, χάσαμε την... κόντρα της Κορίνθιανς (2-0 τη Μποταφόγκο), αλλά σ' αυτό το ματς πέρασαν, πάντως, τα «2-3γκολ» ως δεύτερη επιλογή. Πέρασαν 3/5 σημεία στην ενότητα «παίζουν... μπάλα και τα παρακάτω». Προτάσεις με πολύ καλές τιμές επιβεβαιώθηκαν και στις υπόλοιπες ενότητες. 

Οι επιλογές μας και την Πέμπτη (19/7) έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή μελέτη… 

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun