Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Μέρα γεμάτη… προκλήσεις

Με…. στόχο να συνεχίσουμε τις επιτυχίες που είχαμε και μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, πάμε να…. κυνηγήσουμε το Σάββατο (3/11) «πονηρά» σημεία που έχουν προϋποθέσεις να μας δικαιώσουν και πληρώνουν σούπερ. Στη Νότια Αμερική δώστε προσοχή στα ματς, που θα αγωνιστούν ομάδες, οι οποίες μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα έχουν ξανά αναμετρήσεις για το Κόπα Λιμπερταδόρες (τελικοί) και Κόπα Σουνταμερικάνα (ημιτελικοί).

Την Πέμπτη (1/11), τελευταία ημέρα που τα… είπαμε, περάσαμε στις κύριες επιλογές μας 5/6 (6/6 πιάσατε όσοι επιλέξατε το GOAL και όχι τον «1» στο Ουάσινγκτον-Κολόμπους, πιάσαμε σημεία με σούπερ τιμές και σε άλλες ενότητες.     

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις