Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

GOAL, φαβορί και… κόντρες

Έκρυβαν… χρήμα τα ματς στο Copa Libertadores τα ξημερώματα, διοργάνωση στην οποία συνεχίζεται η τελευταία αγωνιστική (6η) στους ομίλους και τα παιχνίδια συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Φυσικά, τα «φώτα» πέφτουν πάνω και στη δεύτερη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Σημαντικά παιχνίδια έχουμε, ακόμα, στους ομίλους (5η αγωνιστική) του Champions League Ασίας, στα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη. Θα ποντάρουμε σε GOAL και φαβορί, θα κυνηγήσουμε και… κόντρες.

Την Τρίτη (7/5) περάσαμε 5/7 στις «κύριες επιλογές» με το GOAL (και όχι με το OVER 2,5) στο Νασιονάλ-Σέρο Πορτένιο (1-1), ενώ πιάσαμε σημεία με πολύ καλές αποδόσεις και στις υπόλοιπες ενότητές μας.

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις