Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Μάχες πρόκρισης-ξανά-με… δυνατές επιλογές

Συγκλονιστικές μάχες είχε το πρόγραμμα του Μουντιάλ την Τρίτη (26/6), εάν εξαιρεθεί το 0-0 (πρώτο στη διοργάνωση) ανάμεσα στη Δανία και τη Γαλλία, αποτέλεσμα που έδωσε την 1η θέση στους «πετεινούς», ενώ πέρασαν και οι αντίπαλοί τους.
Με τη στήλη μας να σας μιλάει για το ενδεχόμενο του «Χημ.» σε συνδυασμό με «Χ». Περάσαμε 4/6 «κύριες επιλογές» μας με 3/4 στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πιάσαμε σημεία με «δυνατές» αποδόσεις και σε άλλες διοργανώσεις (πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη/προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ). 

Την Τετάρτη (27/6) θα ασχοληθούμε μόνο με τους αγώνες του Μουντιάλ, εκτός από φαβορί, θα σταθούμε σε «πονηρά» σημεία με ελκυστικότατες τιμές, δώστε προσοχή και στα ειδικά στοιχήματα, όπως έχει φανεί και τις προηγούμενες ημέρες, πληρώνουν και οι σκόρερ. 

Οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), έχουν μελετηθεί όλα τα σενάρια πρόκρισης στην επόμενη φάση («16») του Μουντιάλ. Φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή μελέτη…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun